• Helstekt indrefilet
  • Kylling klubber. Indisk-inspirerte,
  • kyllingspyd med sweet chili saus
  •  spanske kjøttboller i en fyldig tomatsaus(gluten,løk) 
  • Spareribs ala Nidelv.(spor av gluten)
  • mosarella,tomater og pesto salat(pinjekjærner,laktose)  
  • asparges med seranoskinke 
  • Hvitløk og chilli-marinerte scampi
  • Oliven-ovnsbakte amadinepoteter
  • fersk pasta med parmesan og rød pesto(gluten)
  • Manchego ost (spansk ost),med honning glaserte valnøtter
  • Tzatziki(yougert laktose
  • dadler med bacon
  • potet salat med chipottleyougert laktose)
  • Aioli (hvitløksmajones)
  • Sjampingjong med balsamico
  • Restaurantens foccacia brød med masse urter og smak(gluten)

Allergier: 

Tapasen blir servert på fint catering utstyr og aluminium.viktig at dere har 2 fjøler for å kutte brød og kjøtt.(hvis dere ønsker å komme med fat(litt personlig)  som vi kan legge maten opp på tar vi ikke noe for det)

Pris pr. kuvert  320,-

kjøring hvis vi har mulighet 350,-

Veldig mange velger en kombinasjon mellom tapas og koldbord. Da erstatter vi noen av rettene med karbonader med løk kr 45 extra pr person, røkelaks med eggerøre kr 45 extra pr. person, eller avtaler kanskje noe annet? Vi har masse gode retter å sette sammen!